Back Cover
Odlomak i poleđina
Akcija!

Formule ljubavi

Kako ne upropastiti sopstveni život tražeći pravu ljubav
467 str., mek povez, latinica
Godina izdanja: 2016.
Cena: 1.650  din. (sa uključenim PDV)
Pouzećem od izdavača: 1.320  din. (sa uključenim PTT i PDV troškovima)

1.650 din 1.320 din

Knjiga je rezultat susreta psihoterapeuta s destruktivnim posledicama zabluda o ljubavi u životima njegovih klijenata. Dr Milivojević demistifikuje pojedinačne zablude i ukazuje na puteve njihovog prevazilaženja. U knjizi je  izložio tridesetak osnovnih zabluda i pogrešnih uverenja, ukazao na obrasce mišljenja, osećanja i ponašanja koji proističu iz takvih uverenja i na tipične probleme koji su njihova posledica – ljubavna nesreća i patnja.

Neka od uverenja razmatranih u knjizi su: Ljubav je smisao života; U pravoj ljubavi nema konflikta i ljutnje; U pravoj ljubavi je seks fantastičan; Prava ljubav je bezuslovna; Prava ljubav je bol…, itd. Čitaocu može biti od pomoći i test na kraju knjige (posebno za žene, posebno za muškarce) koji ukazuje upravo na ona uverenja koja postoje u njegovim predstavama o ljubavi, a autor knjige ga upućuje upravo na one delove knjige koji će pomoći čitaocu da preispita svoja uverenja.

Knjiga Formule ljubavi je prvi naslov objavljen pod izdavačkim znakom Psihopolisa. Inače, svoje prvo izdanje knjiga je imala 1995. godine (Prometej) gde je sa sedam izdanja stekla kultni čitalački status, a Psihopolis je krajem februara 2007. objavio drugo, izmenjeno izdanje i nakon toga više štampanja.

  • Jedna od retkih knjiga o ljubavi koju čitaju i muškarci!
  • Šta ljubav nije, a šta jeste?
  • Dosta vam je neproduktivnih ljubavnih svađa?
  • Kako da progovorite jezikom koji partner razume?
  • Zašto je čitanje ove knjiige možda jedna od vaših najboljih investicija u sebe i svoju ljubavnu sudbinu?

Knjiga ima i svoje slovenačko izdanje Formule ljubezni mladinska.com/formule_ljubezni, a objavljena je  i u Hrvatskoj  mozaik-knjiga.hr/proizvod/formule-ljubavi-2/

Vrhunski autoritet vas vodi kroz raličite mentalne mape ljubavi na koje se oslanjamo u svojim životima. Kultna knjiga koju iznova otkriva svaka nova generacija čitalaca i koju preporučuje veliki broj stručnjaka.

 

Utisci čitalaca

Niko još nije napisao utisak o ovoj knjizi na našem sajtu.

Budite prva osoba koja će napisati utisak za knjigu “Formule ljubavi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Od istog autora

Akcija!
Akcija!
Akcija!
Akcija!

Emocije

2.860 din 2.288 din