Back Cover
Odlomak i poleđina

Škola života

204 str., mek povez, latinica
Godina izdanja: 2017.
(nema na lageru)

Vaš život nije generalna proba! Knjiga Škola života poziva na akciju, apeluje da se ne pomirite sa životom koji vas ne zadovoljava i koji ne zaslužujete, te nudi alate koji su provereni u praksi – navodi u predgovoru Bruno Šimleša, autor više bestselera. Iskustva u  radu s ljudima pomogla su mu da otkrije šta zaista funkcioniše u praksi jer svima nam je jasna teorija, ali ne znamo da je sprovedemo u praksi. Naravno, knjiga ne može živeti i ne može donositi odluke umesto vas, ali može pružiti inspiraciju i alate za stvaranje željenog života!

U knjizi ćete pronaći ono što vas nisu naučili kod kuće i tokom školovanja: Kako izgraditi mudar i zdrav odnos prema sebi? Zašto bol jeste, a patnja nije sastavni deo života? Zašto se oni koji uporno negiraju sebe lakše razboljevaju? Kako pozitivno razmišljanje može negativno uticati na naš život i sve to ne pojednostavljujući stvarnost, ne potcenjujući inteligenciju čitaoca i ne nudeći revolucionarna rešenja u tri jednostavna koraka.

  • Zašto su alati srca i uma najvažniji predmeti u školi života?
  • Zašto je odluka najbitnija za neku promenu?
  • Šta je važnije: zdrava duša ili zdravo telo?
  • Kada prosuđujemo, a kada osuđujemo?
  • Kako da slavite svoje uspehe, a da ne budete neskromni?

Zašto pristajati na manje od naših minimalnih zahteva, kada je moguće promišljanjem promeniti vlastiti pogled na sebe, druge i svet? Odgovornost prema sebi počinje kada, kao što kaže autor, shvatimo da: “Vaš život nije generalna proba.”

Dr Zoran Milivojević, psihoterapeut i pisac

Utisci čitalaca

Niko još nije napisao utisak o ovoj knjizi na našem sajtu.

Budite prva osoba koja će napisati utisak za knjigu “Škola života”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *