Back Cover
Odlomak i poleđina
Akcija!

Kako deci postaviti granice

i pri tom sačuvati živce
Prevod sa engleskog: Kornelija Odri Rakić
296 str., mek povez, latinica
Godina izdanja: 2015.
Cena: 1.430 din. (sa uključenim PDV)
Pouzećem od izdavača: 1.144  din. (sa uključenim PTT i PDV troškovima)

1.430 din 1.144 din

Ako želite da pregurate prvih deset godina odgajanja vaše dece  a da baš potpuno ne izgubite razum, onda ova knjiga jeste za vas!

Na jednostavan i izuzetno duhovit način  Lata, stručnjak koji je pomogao hiljadama zbunjenih roditelja,  predstavlja najnovija saznanja o razumnom vaspitanju dece.  Tvrdi da je sve postalo komplikovano, da  iz naših života nestaju mnoga sitna zadovoljstva,  a da smo kao roditelji preplašeni, uznemireni i puni sumnji u sebe. Očajnički smo zabrinuti da ne zabrljamo i da od dece ne napravimo emocionalne bogalje za ceo život!

Istina je:  svi mi zabrljamo na ovaj ili onaj način. Roditelji smo – i to nam je posao. Isto kao što mi moramo da preživimo njih, tako i oni moraju da prežive nas. Ako uspeju da nas zaobiđu, verovatno će im biti dobro. Odgajanje dece je najbolji oblik rijaliti programa koji postoji, jedino što je bez televizije – kaže autor.

Ova knjiga nije puna priča koje će vas još više stresirati i opteretiti. Podizanje dece je dovoljno teško , ne treba ga dodatno opteretiti. Umesto toga, ova knjiga će vam pomoći da prebrodite prvih deset godina života svoje dece a da pri tom ne poludite. Uopšte nije lako odagajati decu i ostati normalan, ali je izvodljivo i autor nas uči kako da prema deci budemo čvrsti u stavu, a mekani u načinu!

  • Kako glase deset jednostavnih pravila odgajanja dece?
  • O razumnom vaspitanju koje čini da deca počinju da rade ono što treba.
  • Šta tačno uraditi da se reše problemi sa spavanjem, sa hranjenjem, sa prelaskom na nošu, sa bezobraznim ophođenjem…?
  • Kada roditelju nedostaju alati: usmerena pažnja, preusmeravanje pažnje, tajm-aut, tabela sa markicama, lista neizbežne sudbine…

Ima toliko jednostavnih stvari koje roditelji mogu lako da urade kako bi pomogli svojoj deci da prebrode teške trenutke.
Najdžel Lata

Utisci čitalaca

Niko još nije napisao utisak o ovoj knjizi na našem sajtu.

Budite prva osoba koja će napisati utisak za knjigu “Kako deci postaviti granice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Od istog autora

Akcija!

Tinejdžeri

1.430 din 1.144 din
Akcija!
Akcija!

Majke i sinovi

1.430 din 1.144 din