Back Cover
Odlomak i poleđina
Akcija!

Putovanje heroja

Spiritualni put otkrivanja sebe
Stiven Giligan, Robert Dilts
Prevod sa engleskog Kornelija Odri
304 str., mek povez, latinica
Godina izdanja: 2022.

1.650 din 1.320 din

Kategorija:

Autori, Stiven Giligan i Robert Dilts su vodeći stručnjaci u oblasti neurolingvističkog programiranja (NLP), jednog od najpoznatijih svetskih komunikacijskih modela koji nam pomaže da bolje priđemo ljudima, pravilno postavimo ciljeve i menjamo neželjena ponašanja. Knjiga pruža idealan format za osobe koje žele da istražuju nove dimenzije ličnosti, i koje su uverene „da u životu mora da postoji mnogo više od ovoga“, jer su autori razvili dubok, integrisan i evolutivni model na osnovu najznačajnijih pristupa i širokog spektra alata koje pruža NLP. 

Knjiga je pisana u obliku transkripta četvorodnevne radionice koju su autori održali u Barseloni a na temu putovanja heroja. Naime, polazna ideja je da je svaki život potencijalno „putovanje heroja“ čija suština staje u nekoliko pitanja: Kako da živite smislen život? Šta je najdublji oblik života? Kako da transformišete vaše sputavajuća uverenja i navike, izlečite emocionalne rane i fizičke simptome, poboljšate sliku o sebi i izgradite samopoštovanje?  Iskustva učesnika su autentična i dinamična, a autori ih prenose sa mnogo istančanog humora, saosećanja i mudrosti. 

Stiven Giligan i Robert Dilts su među osnivačima NLP Univerziteta u Santa Kruzu i razvili su brojne načine primene NLP u zdravstvu, liderstvu i obrazovanju.

KAKO DA ŽIVITE SMISLEN ŽIVOT?

  • ● Transkript i prikaz četvorodnevne radionice NLP-a uz istančan humor, saosećanje i mudrost
  • ● Kako da transformišete vaša sputavajuća uverenja i navike?
  • ● Kako da izlečite emocionalne rane i fizičke simptome?
  • ● Putovanje heroja – življenje darova i zaceljivanje naših rana
  • ● Kako da produbite intimnost i poboljšate sliku o sebi tehnikama NLP-a?

OSAM KORAKA NA PUTOVANJU HEROJA

Ako biste mogli da prisluškujete razgovor između dvojice najvećih koji su doprineli spiritualnosti NLP-a, onda je to ova knjiga … koja vas navodi na razmišljanje i negovanje misli. Ovaj transkript transformativnih radionica vam omogućava da se i vi kao čitalac transformišete.

Dr Susi Strang Vud, master trener NLP i psihoterapeut

Utisci čitalaca

Niko još nije napisao utisak o ovoj knjizi na našem sajtu.

Budite prva osoba koja će napisati utisak za knjigu “Putovanje heroja”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *